19 september 2024 - 2 min leestijd

RoboJob toont Coby automatiseringsoplossing op Metavak

RoboJob toont Coby CNC op de Metavak. Coby CNC is een gestandaardiseerde automatiseringsoplossing die gebruik maakt van een collaboratieve robot, oftewel een cobot. Deze innovatie is speciaal ontworpen om het gebruiksgemak te maximaliseren en de investeringskosten te minimaliseren. De vraag naar cobots is in Nederland de laatste jaren sterk toegenomen, mede door de behoefte aan efficiëntere productieprocessen in een tijd waarin het tekort aan vakmensen blijft toenemen.

“Coby CNC sluit perfect aan bij de vraag in Nederland,” legt RoboJob-CEO De Roovere uit. “Het systeem is eenvoudig te integreren en vraagt om een beperkte investering. Daardoor kunnen bedrijven snel en effectief hun productieprocessen automatiseren zonder complexe aanpassingen aan hun bestaande infrastructuur.”

Naast de presentatie van Coby CNC biedt RoboJob op de Metavak-beurs ook de gelegenheid om kennis te maken met hun andere automatiseringsoplossingen. Bezoekers kunnen bij stand H 101 terecht om te ontdekken hoe RoboJob hen kan ondersteunen bij het optimaliseren van hun productieprocessen. De brede waaier aan oplossingen die RoboJob biedt, zorgt ervoor dat er voor elk type productiebedrijf een passende automatiseringsoplossing te vinden is.

“Hoewel we ook aanwezig zijn op grotere evenementen zoals de AMB-beurs in Stuttgart en eerder dit jaar op de Technishow, is de Metavak voor ons een onmisbaar evenement. Niet iedereen heeft de tijd of mogelijkheid om naar internationale beurzen te reizen, en de Metavak biedt juist een toegankelijke en waardevolle optie voor onze Nederlandse klanten en prospects.”

Deel dit artikel

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van TechniShow met al het nieuws uit de productietechnologie!
Aanmelden